ZaTECH - Forum
Dobre biuro rachunkowe? - Wersja do druku

+- ZaTECH - Forum (http://www.forum.zatech.com.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1.html)
+--- Dział: Biura Rachunkowe (/forum-2.html)
+--- Wątek: Dobre biuro rachunkowe? (/thread-18.html)

Dobre biuro rachunkowe? - Łysy - 06-20-2013 05:11 PM

Witam, po czym można poznać dobre biuro rachunkowe? Jakimi cechami powinien odznaczać się taki podmiot? Jakie macie doświadczenia w tych tematach?

RE: Dobre biuro rachunkowe? - Johny - 06-20-2013 06:56 PM

Na pewno takie, które nie funkcjonuje od dzisiaj czy wczoraj. Doświadczenie na rynku to duży plus. Dobra opinia w internecie.

RE: Dobre biuro rachunkowe? - mączniak - 06-20-2013 11:17 PM

Biuro przede wszystkim musi mieć telefon stacjonarny. Język moze brzmi to banalnie, ale jest to dowod na to, że jest rzeczywiscie zarejestrowane i figuruje w jakimś spisie, gdzie musialo sie uwiarygadniac. wowczas rzeczywiscie, pomimo tego, ze to banal, mozna mu zaufac.

RE: Dobre biuro rachunkowe? - Klapek_23 - 06-20-2013 11:17 PM

Hehehe, kto by pomyślał, że taki detal może mieć tak duże znaczenie.

RE: Dobre biuro rachunkowe? - mączniak - 06-20-2013 11:19 PM

Jak widać, może zaważyć na Twoich finansach. Oczko

RE: Dobre biuro rachunkowe? - Pietruszka - 06-24-2013 09:11 PM

Hmm, nie wpadlabym na to. Język Wazne sa tez opinie znajomych, ja czesto korzystam z uslug kogos, kogo polecili mi znajomi.

RE: Dobre biuro rachunkowe? - forumowiczka - 09-25-2013 09:12 AM

Myślę, że opinie znajomych są najbardziej cenne. W Internecie funkcjonuje internetowy marketing. Nie wszystkie wpisy są zgodne z rzeczywistością, niestety. Trzeba je dzielić przez 3 Oczko Ja może znajomą nie jestem, ale jeśli mogę coś polecić, to jest to kancelaria podatkowa wrocław. Pozdrawiam

RE: Dobre biuro rachunkowe? - doradca_podatkowy - 03-08-2016 09:40 AM

Najlepiej korzystać z usług doradców podatkowych, ponieważ aby wykonywać ten zawód MUSZĄ się regularnie szkolić z dziedziny finansów i podatków i są objęci ubezpieczeniem OC, co w razie co daje dodatkowe zabezpieczenie. Dobrze też szukać wśród małych biur, które mają indywidualne podejście do klienta.